AYDIN BARO BAŞKANI AV.GÖKHAN BOZKURT’UN KIZI ZEYNEP SUDE BOZKURT HAYATA TUTUNAMADI

19/08/2017

Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt'un kızı Zeynep Sude Bozkurt hayatını kaybetti.

Bir süredir Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt'un kızı Zeynep Sude Bozkurt, hayata tutunamayarak vefat etti.

Vefat eden Zeynep Sude Bozkurt'a Allah'tan rahmet, Aydın Baro Başkanımız Av. Gökhan Bozkurt'a, ailesine, Aydın Barosuna ve meslek camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz.

OSMANİYE BAROSU