AVUKATLIK KİMLİKLERİ BANKACILIK İŞLEMLERİNDE RESMİ KİMLİK OLARAK KULLANILABİLECEK

15/12/2017

Avukatlık Kanunu'na rağmen, avukatlık kimliklerinin, bankacılık işlemlerinde resmi kimlik olarak kabul edilmemesine dayanak gösterilen "Suç Gelirlerinin Aklanmasının ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelik"te bugün yapılan değişiklik ile, avukatlık kimliğinin resmi kimlik sayılmasında engel görülen düzenleme kaldırılmıştır.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunulur.

Saygılarımızla.